KALĖDINIAI VARPELIAI ŠIRDYJE

Tas nepaaiškinamas jausmas, kai visi aplink lyg susitarę tampa paslaptingai geresni. Išpuoštos parduotuvių vitrinos, miestų eglės, milijonas šventinių lempučių ir gera nuotaika užvaldo mus visam gruodžio mėnesiui.

Kažkokia nematoma gija sujungia visus žmones į vieną bendrą jaukumo tinklą, kuris kasmet pasitaiko tik šiuo šventiniu laikotarpiu.

Net jei dabar ir nesijaučiate labai šventiškai, raskite savyje krislelį jėgų pasidžiaugti bet kokiomis geromis smulkmenomis nutikusiomis šiemet. Net ir mažiausias dėkingumas širdyje gali ją sušildyti ir priminti, jog ne viskas taip blogai.

Ne veltui sakoma, jog Kalėdos – stebuklų metas. Vaikai dažniausiai omenyje turi išsvajotus žaislus, tačiau mums atrodo, kad didžiausia dovana yra turėti vienas kitą.

Būtent todėl norime padėkoti visiems jums, kad pasitikite Patria, esate šalia ir kuriate šią glaudžią bei jaukią bendruomenę.

Tegul visos gražios mintys, kurių linkite kitiems, sugrįžtų jums patiems kaip didžiausia Kalėdinė dovana. O mūsų didžiausias noras, kad liktumėte kartu su mumis ir sekančiais metais, nes tikime, kad jie bus tik dar ypatingesni!

Šiltų, jaukių bei mandarinais kvepiančių Kalėdų jums linki A.C. Patria komanda!