A.C. Patria namai seminarams

A.C. Patria jau kuris laikas džiaugiasi šviesiomis bei labai jaukiomis patalpomis stovykloms, grupėms, seminarams bei dienos veikloms Domeikavoje. Su kiekviena veikla namas tampa vis savesnis ir brangesnis. Akimirkos praleistos ten yra neįkainojamos ir tai kuria tik dar stipresnį „namų“ jausmą.

Name yra 18 miegamųjų vietų grupės dalyviams su vonios kambariais, atskirai yra 2 miegamosios vietos grupės vadovams su atskiru vonios kambariu. Yra viena erdvi ir šviesi patalpa grupės veikloms, taip pat mažesnė patalpa užimtumo/edukacinėms veikloms organizuoti. Virtuvėje rasite visus reikiamus indus/prietaisus maisto gamybai bei valgymui. Kieme taip pat yra plotas žolės, kviečiantis organizuoti veiklas lauke, taip pat krepšinio lankas su lenta, vieta laužui ar gaminimui ant žarijų bei smagiam laikui drauge gryname ore. Namai įsikūrę jaukiame Domeikavos privačių namų kvartale, Kauno miesto centrą lengvai galima pasiekti viešuoju transportu.

Šiose patalpose galit burti savo grupę ir taip kurti savo istoriją ir Jūs. Dėl pasiūlymo būtent Jums ar Jūsų organizacijai susisiekit su mumis ir tikrai parengsim patrauklų pasiūlymą Jūsų grupei. Dėl rezervacijos ar daugiau informacijos kreipkitės elektroniniu paštu: domeikava.patria@gmail.com

Iki pasimatymo mūsų Namuose!

Parašykite komentarą