Labai norisi džiaugtis ir dėkoti

Pastaruoju metu pagrindinė žinia sklandžiusi Patrios viešojoje komunikacijoje buvo, kad AJC „Vartai“ persikrausto. Net klausimų kilo aplinkiniams, ar dar kažką darom, ar tik statybomis užsiiminėjam. Na, bet visi, kas yra patyrę kraustymosi ir remonto fazę žino, kiek laiko, energijos ir resursų pareikalauja sklandus persikraustymas ir darbai. O dar kai kraustaisi su jaunimo centru kažkaip mėgindamas nenutraukti įprastinių veiklų ir kiek įmanoma taupant ir savais resursais, tai dar daugiau. Tačiau, didžioji dalis patalpų jau sutvarkyta, įrengtas šildymas, virtuvė, tualetas ir konsultacinis, yra 3 nemažos patalpos veikloms. Tiesa, dar reikės gerokai padirbėti su muzikos kambariu ir jį izoliuoti, kad nesusigadintumėm santykių su naujais kaimynais, svajojame apie galimybę pritaikyti įėjimus neįgaliesiems. Ir tą tikrai darysime. Tačiau kol kas džiaugiamės tuo, kas jau padaryta. Ir su dideliu džiaugsmu teigiame, kad pagaliau jaunimo centras jau įsikūrė naujuose šviesesniuose, erdvesniuose ir švaresniuose namuose. Tiesa, atidarymo šventė ir kasdienės veiklos nespėjo įsisiūbuoti dėl karantino, tačiau paskutiniams daiktams keliaujant į lentynėles, pradėsime ir jaunuolius reguliariai mažomis grupelėmis po 5 nuo gruodžio priimti (jei situacija su karantino sąlygomis nesikeis).

Taigi, susiremontavom, persikraustėm, versim naują lapą. Tačiau prieš jį verčiant labai labai norisi dėkoti visiems prisidėjusiems tiek darbais, tiek pinigais. O kad jau prašėme paramos, tai už ją ir atsiskaitom.

Iš viso remonto ir kraustumosi darbams išleista 3889,40 Eur. Šioms išlaidoms padengti surinkta 2998,72 Eur. Dar trūksta 890,68 Eur iki turėsime kuo visas sąskaitas padengti. Taigi, jei dar nespėjote prisidėti, tačiau norite ir galite prisidėti prie jaunimo centro, vis dar laukiame paramos į VšĮ „Actio Catholica Patria“ sąskaitą LT757300010002246584, su prierašu “Vartų remontui”. 

Ypatingą padėką reiškiame Laurai Ramanauskaitei-Stašiauskienei, Ritai Škriadaitai – Vrubliauskei, Solveigai Padriezienei, Rūtai Bagdzevičei, Žilvinui Mažeikiui, Indrei Maršantaitei skyrusiems AJC „Vartai“ remontui sumas pagal galimybes nuo 20 Eur iki 500 Eur bei „Kitokiems projektams“ už Artūro inicijuotą paramą beigi mūsų draugams Jurbarko rajono jaunimo iniciatyvos centrui. Taip pat Samariečių bendrijai už trūkstamus baldus, kuriuos leido išsirinkti jų sandėlyje. Už virtuvę labai dėkojame Evelinos vyrui. Taip pat komandos nariams bei savanoriams, prisidėjuisems ir savaitgaliais bei laisvesnėmis minutėmis. O labiausiai tai Antanui, kuris buvo kuriam laikui beveik apsigyvenęs Ožeškienės g. 7, kad jaunuoliai turėtų savo erdvę. Ir žinoma jaunuoliams, kurie taip pat nuoširdžiai dažė, piešė, nešė, lupo ir klijavo. 

Dėkojame visiems prisidėjusiems! 



Parašykite komentarą