Jei turi, nori ar gali. Arba padėk jaunimo centrui persikraustyti

Atviras jaunimo centras “Vartai” Kauno mieste veikia beveik 15 metų. Per visus šiuos metus senamiesčio rūsyje apsilankė daugiau nei 2,5 tūkst. jaunuolių. Artėjant apvaliam gimtadieniui, visgi nuspręsta palikti pelėsiais ir kerpėmis, beigi pačiais nuostabiausiais atsiminimais persisunkusias sienas ir ieškoti erdvesnių bei šviesesnių namų jaunuoliams. Tinkamos tam erdvės paieškos truko jau keletą metų, tačiau vis kažko pritrūkdavo: tai pinigų, tai laiko, tai patalpų išplanavimas ar lokacija vis užkliūdavo. Paskutinė kliūtis buvo karantinas: kai jau atrodė, kad radom tai, į ką galima būtų išmainyti visų taip išmylėtą akmeninį rūselį, karantinas sumaišė visas kortas, o vėliau patalpas kažkas nušvilpė iš panosės. Taigi, kol sutarties bei raktų savo rankose neturėjom ir senų tapetų lupti nepradėjom, nenorėjom garsiai skelbtis, kad AJC “Vartai” išsikrausto. Ir šįkart tikrai!

Veiklos naujose patalpose pradedamos nuo spalio 26 d., o oficiali įkurtuvių šventė lapkričio 6 d. – laukite kvietimo 😉 

Esame ir būtume dėkingi už jūsų finansinę paramą paaukodami į VšĮ „Actio Catholica Patria“ sąskaitą LT757300010002246584, su prierašu “Vartų remontui” (pasidengsime išlaidas darbų, kurių patys padaryti negalime ir statybinių medžiagų, kurių reikia eigoje).

Jau sulaukėme pagalbos ir paramos: 

870 Eur statybos priemonėms ir darbams padengti (išleista 2497,55 Eur statybinėms priemonėms, sistemai oras-oras, šiukšlių išvežimui, santechnikos prekės bei darbai ir kt.). Taip pat virtuvės bei kitų baldų, fizinės pagalbos remonto ir kraustymo darbuose.

Iš viso pirminiam remonui ir persikraustymui reikia: apie 3500 Eur (1600 Eur šildymo sistema oras -oras ir jos montavimas, 1000 Eur statybinės, izoliacinės priemonės ir transportas, 500 Eur santechnikos tvarkymas ir priemonės (klozetas, kriauklė, boileris, vamzdžiai ir pan.,) 500 Eur darbai). 

Dėl galimybės kitaip prisidėti susisiekite su mumis 860019550, 867234848 arba ajcvartai@gmail.com.



Parašykite komentarą